Radonutredning i Väst AB

INTEGRITETSPOLICY & GDPR

Denna policy beskriver hur Radonutredning i Väst AB använder och hanterar information som du förser Radonutredning i Väst AB med när du besöker och använder denna webbplats. Radonutredning i Väst AB Vi bryr oss om att din information är säker. Informationen vi samlar in är I enlighet till denna policyn. Radonutredning i Väst AB kan ändra denna policy genom att uppdatera sidan.

Radonutredning i Väst AB hanterar personuppgifter i enlighet med Personuppgiftslagen (PuL) och EUs dataskyddsdirektiv GDPR (från och med 25 maj). Här beskriver vi hur vi använder personuppgifter på Radonutredning i Väst AB.

Cookies och lagringstekniker

Cookies är små textstycken som används för att lagra information på webbläsare eller mobila enheter när du besöker en webbplats för första gången. Andra tekniker, inklusive data som lagras på din webbläsare eller enhet, identifierare förknippade med din enhet eller annan mjukvara, används i liknande syften. I denna policy hänvisar vi till alla dessa tekniker som ”cookies” (kakor). Cookies hjälper webbplatsen att känna igen din enhet nästa gång du gör ett besök.

För en lista av cookies denna webbplats använder se nedan information.
Informationen som skapas av cookies genom din användning av webbplatsen används i syfte att utvärdera hur webbplatsen används för att kunna förbättra innehåll, navigation och struktur.

Vissa cookies är nödvändiga för att webbplatsen skall kunna fungera på ett bra och korrekt sätt.

Om du inte accepterar användning av cookies på vår webbplats kan du stänga av eller begränsa cookies via webbläsarens inställningar.

Läs mer cookies och om hur du går tillväga på Post- och telestyrelsens webbplats.

Cookies som används

Nedan finner du en lista på cookies vi använder och vilken data de lagrar.

COOKIE namn

COOKIE Beskrivning

CART

Association med din kundvagn.

CATEGORY_INFO

Lagrar kategori-information, som gör det möjligt att visa sidor snabbare.

COMPARE

De objekt som du har i listan Jämför produkter.

CUSTOMER

En krypterad version av ditt kund-ID.

CUSTOMER_AUTH

Indikerar om användaren är inloggad.

FRONTEND

Besökarens session-ID.

GUEST-VIEW

Tillåter gäster att redigera ordrar.

VIEWED_PRODUCT_IDS

Innhåller information om nydligen visade produkter.

 

Kontaktformulär

Radonutredning i Väst AB använder formulär för att du ska kunna kontakta oss via e-post på vår hemsida.
När du fyller i dina kontaktuppgifter i något av våra formulär behöver du ge samtycke till behandling av personuppgifter genom att markera i en kryssruta.
Dina personuppgifter används endast i syfte för att vi skall kunna kontakta och svara på de förfrågningar vi får via hemsidan.